ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ένας νέος χώρος προστέθηκε στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης!
Ένα νέο εργαστήριο Πληροφορικής δημιουργήθηκε στο σχολείο μας με τις άοκνες προσπάθειες του Διευθυντή, κ. Νικόλαου Κωστόπουλου, και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών, κ. Πολυχρόνη Κουκάρα και Σωτήρη Παναγιωτίδη, σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης και, ιδιαίτερα, τον Πρόεδρό της, κ. Αθανάσιο Μπαρμπαγεωργόπουλο.

Με δεδομένη την στήριξη του Δήμου Κατερίνης και το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο κ. Μπαρμπαγεωργόπουλος για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών και την κάλυψη των αναγκών της σχολικής κοινότητας, το τελευταίο διάστημα το σχολείο μας ενισχύθηκε με ηλεκτρονικούς υπολογιστές , απαραίτητους για τη σωστή λειτουργία ενός σύγχρονου εργαστηρίου με ικανό αριθμό μαθητών.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε τον κ. Θάνο Μπαρμπαγεωργόπουλο για τη συνεχή επικοινωνία και την εποικοδομητική συνεργασία μας και να ευχηθούμε να συνεχίσει να συνδράμει στις προσπάθειές μας για την αναβάθμιση του σχολείου μας.


Ο Διευθυντής Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης

Νικόλαος Κωστόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]