ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΕΛ.Π.ΠΙ. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ 4ΕΠΟΧΕΣ !

Ανοιξιάτικος χιονιάς έχει επικρατήσει εδώ και μέρες , ξεκινώντας από την Βόρειο Ελλάδα. Ελεύθεροι Ποδηλάτες από Θεσσαλονίκη ,Λιτόχωρο και Κατερίνη γιόρτασαν την «Αποκριά» στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου ,παρά την συνεχόμενη χιονόπτωση και με «πούδρα» 10cm. Όπως φαίνεται όλα δείχνουν πως και το Πάσχα θα έχει… χιόνια (μόνο στο χιονοδρομικό ελπίζουμε!) . Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους δεκάδες Ελεύθερους Ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα και τις «4εποχές». Είδη έχουν επανασχεδιάσει τις παλιές ποδηλατικές διαδρομές και είναι έτοιμοι μόλις το επιτρέψει ο καιρός , να συνεχίσουν την (ανα)κατασκευή ποδηλατικών πάρκων-bike parks σε όλη την Πιερία. Παραλία, Καλλιθέα, Κατερίνη, Νέο Κεραμίδι, Παλιό Κεραμίδι , Εξοχή, Ελατοχώρι... -είναι μερικές από τις δεκάδες προτεινόμενες τοποθεσίες - (Εάν και όποτε ξαναδοθεί η άδεια )Να τονίσουμε για μία ακόμη φορά πως η εθελοντική ποδηλατική ομάδα ΕΛ.ΕΥΘΕΡΟΙ Π.ΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙ.ΕΡΙΑΣ, δεν είναι και δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ σύλλογος ! Δεν έχουν ΚΑΜΊΑ άμεση ή έμμεση σχέση με Μ.Κ.Ο. κλπ, δεν επιδοτούνται από κανένα άμεσο ή έμμεσο πρόγραμμα και δεν έχουν λάβει ΠΟΤΕ οποιοδήποτε κονδύλι κλπ. Αντίθετα έχουν υποστηρίξει εθελοντικά και επανειλημμένα, για περισσότερο από 26 χρόνια τον Δήμο Κατερίνης και την Περιφέρεια και έχουν συνεργαστεί επιτυχώς, με συλλόγους και άλλες ομάδες (όπου και όποτε τους ζητήθηκε)Η εθελοντική υποστήριξη και συνδρομή φίλων και γνωστών και όχι μόνο από την Πιερία , είναι η βασική και μόνη στήριξη των ΕΛ.Π.ΠΙ. για το έργο τους.

Με την ευκαιρία οι ΕΛ. Π. ΠΙ. ευχαριστούν θερμά: Τον διευθυντή του χιονοδρομικού ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΛΑΡΑ καθώς και όλους τους υπαλλήλους για την υποστήριξη και την άριστη συνεργασία τους. Για την ειδική άδεια απο Χ.Κ.Ελατοχωρίου, που δόθηκε επιβραβεύοντας την εμπειρία τους, περισσότερο απο 20χρόνια και στην ελεύθερη ασφαλή κατάβαση σε χιονοδρομική πίστα , πραγματοποιώντας μια ακόμη επιτυχημένη και ασφαλή «Αποκριάτικη» ποδηλατοβόλτα ! Προσοχή η άδεια δόθηκε -προσωρινά-στους ΕΛ.Π.ΠΙ. : α) Κατόπιν ενημέρωσης και προ-συνεννοήσεως με το Χ.Κ. β) Συνοδού ΠΑΝΤΑ πιστοποιημένου διασώστη γ) Πιστοποιημένου ξεναγού ποδηλασίας δ) Εφαρμόζοντας απόλυτα ΟΛΕΣ τις προδιαγραφές/κανονισμούς/υποδείξεις ασφάλειας του χιονοδρομικού και των ΕΛ.Π.ΠΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *