ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Λαμπρή η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με παλμό πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην ΚατερίνηΣε εορταστική ατμόσφαιρα και με παλμό πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη.
Μετά από δύο χρόνια σχεδόν μαθητές και γυμναστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανυψώσουν το εθνικό φρόνιμα, αλλά και ο λαός της Κατερίνης κατέκλυσε την οδό Ειρήνης, μέχρι τις παρυφές της 28ης Οκτωβρίου για να καμαρώσει τη μαθητιούσα νεολαία.

1 of 5Από την εξέδρα των επισήμων οι αρχές του τόπου χειροκρότησαν τα νιάτα της πόλης.

Η φιλαρμονική του Δήμου Κατερίνης παιάνισε πολλές φορές το Μακεδονία ξακουστή για να καταχειροκροτηθεί θερμά στο τέλος της εκδήλωσης.

Για την 25ης Μαρτίου θα αντιγράψω αυτό που σε άλλη στήλη αναφέρει ο Δημήτρης Νατσιός:

Η μέρα αυτή του Ευαγγελισμού είναι μέρα για χαρά και για δάκρυα. Χαρά για τα μελλούμενα, δάκρυα για την σκλαβιά την περασμένη.

Είθε η χαρά αυτή να έλθει…

1 of 9

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

<