ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Στην Ελλάδα βρίσκονται πλέον 14.429 Ουκρανοί πρόσφυγες – 278 άτομα πέρασαν τα σύνορα το τελευταίο 24ωρο278 Ουκρανοί πρόσφυγες εισήλθαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. (AP Photo/Andreea Alexandru)


Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνει ότι το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα εισήλθαν 278 Ουκρανοί πρόσφυγες, από τους οποίους 74 ανήλικοι.

Αναλυτικά: Από τον Προμαχώνα πέρασαν στην Ελλάδα 162 άτομα, από τους Ευζώνους 9 και από τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα 43 Ουκρανοί πρόσφυγες. Επίσης, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθησαν 64 άτομα.

Συνολικά, από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 14.429 Ουκρανοί υπήκοοι, από τους οποίους 4.580 ανήλικοι.
 ertnews.gr
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *