ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Θρίλερ με τη περιουσία του Τράγκα: Ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ – Μόνιμα στο Μαϊάμι η σύζυγός του


 Κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Κρυμμένη διαθήκη, κόντρα στην οικογένεια και πολλά εκατομμύρια ευρώ είναι το σκηνικό που συνθέτει το παζλ για όσα συμβαίνουν γύρω από την περιουσία του αείμνηστου δημοσιογράφου.

8250 MARIA KARA GIORGOS TRAGAS 22102019

«Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες το τελευταίο διάστημα έγινε μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε έναν άλλον λογαριασμό ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ και γι’αυτό πιθανόν να αργήσαμε να μάθουμε την ύπαρξη της διαθήκης. Εικάζω ότι είναι γι’αυτό τον λόγο», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

7221 GIORGOS TRAGAS MARIA KARA 2462021

«Δεν θα το διαψεύσω σίγουρα και μπορώ να σας πω και κάτι άλλο. Η κυρία Καρρά κατέθεσε τη διαθήκη σε συμβολαιογράφο του Μονακό άρα γνώριζε την ύπαρξή της.

7225 ZEYG TRAGKA 10012011 Υπάρχει πληροφορία ότι η κυρία Καρρά μένει μόνιμα στο σπίτι τους στο Μαϊάμι», είπε ο δημοσιογράφος Διονύσης Θανάσουλας.

espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]