ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Λίκνο των Μουσών – Ευχαριστήριο προς το Δήμο Κατερίνης


Το Ινστιτούτο Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πιερίας-Ολύμπου “Λίκνο των Μουσών” εκφράζει προς το Δήμο Κατερίνης τις ευχαριστίες του διότι αγκαλιάζει επίσημα, το όραμα της δημιουργίας του Θεματικού Πάρκου “Museio” στα Πιέρια Όρη, στην περιοχή των Καρυών.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ.Κώστα Κουκοδήμο και τον Αντιδήμαρχο δόμησης κ Γιώργο Νταντάμη και εύγε για την απόφασή τους να εντάξουν στον πολιτικό τους σχεδιασμό τον χαρακτηρισμό της περιοχής του θεματικού πάρκου και να τακτοποιήσουν τα θέματα χρήσης γης, στα πλαίσια του επικείμενου Χωρικού Σχεδιασμού.

Η απόφαση αυτή δημιουργεί νέες προϋποθέσεις ανάπτυξης για την περιοχή, το δήμο, την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή .

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ του “Λίκνο των Μουσών”

Ο πρόεδρος του

Αναστάσιος Ι. Γκρέμος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *