ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης


Έναρξη εργασιών και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Αγ. Παρασκευής

Σε εξέλιξη είναι το έργο «Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης», με τις εργασίες να ξεκινούν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.

Οι εργασίες θα έχουν κατεύθυνση από την συμβολή των οδών Επισκόπου Μακαρίου Κίτρους και Βασιλέως Ηρακλείου, έως την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής.

Η ΔΕΥΑΚ ενημερώνει, ότι λόγω των εργασιών θα σημειώνεται ανά διαστήματα εκτροπή κυκλοφορίας προκειμένου να εργαστούν απρόσκοπτα τα μηχανήματα έργου. Προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης δεν προβλέπονται παρά μόνο έκτακτης φύσεως και μικρής χρονικής διάρκειας.

Η ΔΕΥΑΚ ζητά την κατανόηση των κατοίκων της γύρω περιοχής αλλά και των διερχόμενων οδηγών, για όσο διάστημα θα είναι σε εξέλιξη οι εργασίες και σημειώνει ότι σε κάθε περίπτωση μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών θα γίνει αποκατάσταση του οδοστρώματος και των φρεατίων. olympiobima.gr.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *