ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αποκάλυψη δημάρχου Νεάπολης-Συκεών-Δέχθηκα «Ισχυρές πιέσεις» που βρήκα PCR με 27 ευρώ! - VIDEO

Νέες «βόμβες» του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, Σίμου Δανιηλίδη, κ. Δανιηλίδη, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη σχετικά με διαγωνισμό που εξασφάλισε τιμή κόστους για μοριακά τεστ στα 29 ευρώ (που κατεβαίνει στα 27 ευρώ για τις κοινωνικοπρονοιαακές υπηρεσίες και δομές του Δήμου)-Παρέμβαση Γεωργιάδη ότι δεν μπορεί να μειώσει το πλαφόνΣυγκλονίζουν οι νέες «αποκαλύψεις» του κ. Δανιηλίδη σχετικά με τα μοριακά τεστ. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη σχετικά με διαγωνισμό που εξασφάλισε τιμή κόστους για μοριακά τεστ στα 29 ευρώ (που κατεβαίνει στα 27 ευρώ για τις κοινωνικοπρονοιαακές υπηρεσίες και δομές του Δήμου), που εξέθεσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη που κάνει τα στραβά μάτια στην αισχροκέρδεια και γεμίζει τις τσέπες ιδιωτικών συμφερόντων, με νέες δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του Alert και τον Ανδρέα Καψαμπέλη, κάνει λόγο ότι δέχθηκε ισχυρές πιέσεις για την τιμή που ανακοίνωσε-εξασφάλισε ο δήμος του- στα PCR
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών αποκάλυψε ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 7ης Δεκεμβρίου, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον υπουργό ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος του έδωσε εξηγήσεις για τον λόγο που δεν μπορεί να μειώσει περαιτέρω τις τιμές, λέγοντάς του ότι θα πληγούν τα μικρά επαρχικά διαγνωστικά επειδή έχουν υψηλό λειτουργικό κόστος, ενώ παράλληλα έχει εισπράξει παράπονα από τον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο, λόγω της ενέργειας αυτής του δημάρχου! Ερωτώμενος από τον παρουσιαστή, ο δήμαρχος είπε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ενόχληση από τον κύριο Γιώργο Πατούλη, με τον οποίον μάλιστα γνωρίζεται προσωπικά.

Η «βόμβα» όμως ήταν στην αμέσως επόμενη κουβέντα του. Ότι, έπειτα από την διενέργεια του διαγωνισμού και την κοινοποίησή του, δέχτηκε ισχυρές πιέσεις, όπου κάποιοι τον συμβούλεψαν «να μην χώνει την μύτη του σε αυτά τα πράγματα»!

Η παρέμβαση του Σίμου Δανιηλίδη στην εκπομπή:


Το επίμαχο σημείο από το 26:45ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]