ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ματαίωση του “Katerini Run 2022”


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2023Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου μας Βασίλης Ιωαννίδης, ο πρώην πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος και ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης Γιώργος Τσιαλός εξάντλησαν όλα τα περιθώρια διεξαγωγής του αγώνα. Δυστυχώς η πανδημία δεν το επέτρεψε:
Αξιοποιώντας κάθε χρονικό περιθώριο και προθεσμία, ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε επικοινωνία και συζήτηση με τον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Κατερίνης καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για τη διεξαγωγή στις 06 Μαρτίου, του αγώνα δρόμου «Κaterini Run» 2022.

Εξετάζοντας όμως την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση της Κατερίνης και της Πιερίας και προκειμένου να διαφυλαχθεί η Δημόσια Υγεία, η προστασία της οποίας συνιστά για μας πρώτη προτεραιότητα, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την οριστική ματαίωση της φετινής διοργάνωσης.

Ευελπιστούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα να το επιτρέψουν και όλοι μαζί: μέλη, δρομείς, φορείς και εθελοντές να συναντηθούμε σε μία πραγματικά μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού στο επόμενο “Katerini Run” , στις 5 Μαρτίου 2023.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *