ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο Ε. Τσίρκος συναντά τα μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών Κατερίνης «I can’t breathe»
Μετά από πρότασή μου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να συναντηθώ με μέλη της συντονιστικής επιτροπής της πρωτοβουλίας πολιτών της Κατερίνης «I can’t BREATHE» (I can’t Breathe) για το φαινόμενο της δυσοσμίας στην περιοχή μας.

Κατά τη συζήτηση με την κα. Βίκη Ζάχου και τον κο. Κωνσταντίνο Χατζηιωαννίδη ενημερώθηκα για όλες τις κινήσεις της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια, τις πληροφορίες που έχουν από τους τοπικούς φορείς και αιρετούς, καθώς και για τη σημερινή κατάσταση και τα επόμενα βήματα. Ο συντονισμός των ενεργειών προς την κατεύθυνση του εντοπισμού και της επίλυσης του προβλήματος από συμπολίτες μας κρίθηκε πολύτιμος τα τελευταία χρόνια μέσα σε πιθανά φαινόμενα ολιγωρίας, γραφειοκρατίας, ή σύγχυσης αρμοδιοτήτων από τους εμπλεκόμενους φορείς. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε για την επιμονή τους σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Στην εποχή μας θεωρώ πλέον δεδομένη την ευαισθησία όλων μας στα θέματα της προστασίας της φύσης, της υγείας, αλλά και της διαφύλαξης της εικόνας και ποιότητας του φυσικού περιβάλλοντος μιας τουριστικής περιοχής σαν τη δική μας. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η υποχρέωση να εφαρμόζεται ο νόμος από όλους και ιδιαίτερα από υπηρεσιακούς και αιρετούς εκπροσώπους της πολιτείας και του κράτους. Ο έλεγχος της ανθρώπινης δραστηριότητας και της τήρησης των κανόνων λειτουργίας της θα πρέπει να γίνονται με αποτελεσματικό τρόπο με γνώμονα το κοινό συμφέρον και τη διαφύλαξη των συνθηκών της αειφόρου ανάπτυξης.

Ευθύμιος Τσίρκος

Δημότης Κατερίνης

τ. Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *