ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πρόγραμμα Hospitality+ – Πελατοκεντρικές υπηρεσίες φιλοξενίας
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των 16 ξενοδόχων που θα μεταβούν στη Β. Ιταλία τον ερχόμενο Μάρτιο για να συμμετάσχουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Πελατοκεντρικές υπηρεσίες φιλοξενίας – Hospitality+», που διοργανώνεται από την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΕRASMUS+. Ως στόχο έχει την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους ξενοδόχους του νομού μας, και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή της Πιερίας γενικότερα.

Τα προσδοκώμενα οφέλη για τους συμμετέχοντες ξενοδόχους συνοψίζονται στα παρακάτω:
Θα είναι σε θέση να βελτιώσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις ξενοδοχειακές τους μονάδες μέσω:

α. Της εφαρμογής ποιοτικών και λειτουργικών προτύπων.

β. Της υιοθέτησης σύγχρονων εργαλείων μάρκετινγκ.
Θα γνωρίσουν νέες επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές οι οποίες εφαρμόζονται από άλλες ξενοδοχειακές μονάδες του εξωτερικού.
Θα είναι σε θέση να εμπλουτίσουν τις δικές τους επιχειρηματικές δραστηριότητες και διαδικασίες με αυτές που γνώρισαν κατά την διάρκεια της επιμόρφωσης τους
Θα γνωρίσουν το διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον στον επιχειρηματικό τομέα που δραστηριοποιούνται έτσι ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν επιτυχημένα σε αυτό.
Θα διαπιστώσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού χώρου στον οποίο δραστηριοποιούνται και θα είναι σε θέση να τα αναδείξουν.
Θα δημιουργήσουν δίκτυο επαφών και επικοινωνίας με συναδέλφους τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενισχύοντας έτσι την εξωστρέφεια τους.Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *