ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η Δανία με ρεκόρ κρουσμάτων για τον Covid-19 καταργεί όλες τις απαγορεύσεις! - Ποιος κοροϊδεύει ποιόν;

Με ρεκόρ κρουσμάτων (όπως και η Ελλάδα, άλλωστε, αλλά όχι με τόσο υψηλό αριθμό θανάτων όπως η Ελλάδα) η Δανία ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει σχεδόν όλους τους περιορισμούς για τον Covid τον επόμενο μήνα, καθώς δεν κατηγοριοποιεί πλέον τον ιό ως «κοινωνικά κρίσιμη ασθένεια», όπως μετέδωσε ήδη από χθες το pronews.gr.
Αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού: Τα κρούσματα έχουν δεκαπλασιαστεί το τελευταίο τρίμηνο! Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, φαίνεται! Υπάρχει οριακή αποσυμπίεση στις ΜΕΘ, αλλά μέχρι εκεί. Και τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι εύλογα: Γιατί επανέφεραν περιορισμούς το φθινόπωρο, όπως και η Ελλάδα, φυσικά; Ποιος κοροϊδεύει, ποιον;
Οι περισσότεροι από τους περιορισμούς θα αρθούν έως την 1η Φεβρουαρίου, δήλωσε την Τετάρτη η πρωθυπουργός Mette Frederiksen: «Απόψε μπορούμε να σηκώσουμε τους ώμους μας και να ξαναβρούμε το χαμόγελο. Έχουμε απίστευτα καλά νέα, μπορούμε τώρα να καταργήσουμε τους τελευταίους περιορισμούς του κορωνοϊού στη Δανία».

«Το μόνο μέτρο που θα παραμείνει σε ισχύ προς το παρόν είναι η απαίτηση να κάνετε τεστ Covid-19 πριν εισέλθετε στη Δανία από το εξωτερικό» κατέληξε!

Η Frederiksen σημείωσε ότι αν και «μπορεί να φαίνεται παράξενο και παράδοξο ότι οι περιορισμοί θα καταργηθούν καθώς η Δανία βιώνει τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης μέχρι σήμερα» αλλά υποστήριξε ότι «η μείωση του αριθμού των ασθενών στην εντατική θεραπεία, πιστώνοντας τους εκτεταμένους εμβολιασμούς κατά του Covid-19 για διακοπή της σχέσης μεταξύ του αριθμού των νοσηλειών και των λοιμώξεων»!

Δηλαδή; «Βιώνει τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης» αλλά επειδή «Μειώθηκαν οι νοσηλευόμενοι στην εντατική θεραπεία, λόγω των εμβολιασμών» αίρονται όλοι οι περιορισμοί; Δείτε το διάγραμμα για θα καταλάβετε:

Και η μετάλλαξη Όμικρον; Η μετάλλαξη Δέλτα; Οι άλλες μεταλλάξεις; Ξαφνικά όλα χάθηκαν;

Ποιος δουλεύει, ποιον; «Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»...

Tι θέλουμε να πούμε; Ότι τα "Covid statistics", σε πολύ μεγάλο ποσοστό ήταν φτιαγμένα. Για να συμβεί αυτό που συνέβη...PRONEWS

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *