ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Μικρά τα προβλήματα στην Πιερία από τον «ΔΙΟΜΗΔΗ»
Το καιρικό σύστημα «ΔΙΟΜΗΔΗΣ» χτύπησε και στην Πιερία από χθες το μεσημέρι με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Η μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε στην Πιερία είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα προς το παρόν στους οδικούς άξονες για αυτό και πρέπει η προσοχή των οδηγών να είναι αυξημένη και οι ταχύτητες των οχημάτων χαμηλές.

Στον δρόμο προς Άγιο Σπυρίδωνα και Καρίτσα που νωρίς το πρωί είχε αυξημένη ποσότητα νερού η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά ενώ προβλήματα δεν αναφέρθηκαν και στην ευρύτερη περιοχή της Παραλίας.ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]