ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο Πρώτος Αθλητής του Ν.Ο.Κατερίνης που περνάει τον Ατλαντικό!!!
Ο Κώστας Ντιτσιόπουλος παλιός Ιστιοπλόος πρωταθλητής του ΝΟΚΑΤ ( και νυν του Ν.Ο.Θ) στις κατηγορίες optimist και 470 αυτήν την στιγμή περνά τον Ατλαντικό Ωκεανό σε ένα Ιστιοπλοικο αγώνα σκαφών (μέχρι στιγμής είναι 6ος σε 44 σκάφη).

Ο αγώνας ξεκίνησε από...

τα Grand Canaria στις 9/1 και τερματίζουν μάλλον την Κυριακή πρωί στην St Lucia της Καραϊβικής !! Ήδη είναι στην 18 ημέρα non stop στον Ατλαντικό Ωκεανό διανύοντας ήδη πάνω από 2500 μίλια!!

Έτσι λοιπόν ο Κώστας Ντιτσιόπουλος γίνεται ο πρώτος Ωκεανοπόρος επίσημα του Ν.Ο.Κατερίνης !!!

Οι φώτο είναι live https://yb.tl/arcjan2022 δείχνοντας μας, το που βρίσκεται αυτήν την στιγμή το Ελληνικό πλήρωμα με το σκάφος "Neverland" .

Πλήρωμα του ιδιόκτητου αγωνιστικού σκάφους (Σημαία Μάλτας) του Α. Μεντεκίδη "Neverland" είναι ο Κώστας Ντιτσιόπουλος Αλέξανδρος Δραγούτσης, Χριστόφορος Πριτσούλης και Λάζαρος Τσιγκάκος (αθλητές του ΝΟΘ).

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κατερίνης τους εύχεται καλές θάλασσες μέχρι την επίτευξη του στόχου τους !!

Go Greece!!!
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *