ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στην Μητρόπολη Μαρωνείας
Μητρόπολη Μαρωνείας: Εν όψει της Εορτής των Αγίων Πατέρων Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου…
προστατών και εφόρων της Παιδείας του Γένους ημών, η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, διοργανώνει την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 μια σειρά από εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 07:00πμ – 10:30πμ θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, τη συμμετοχή αντιπροσω­πειών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αρτοκλασία και επιμνημόσυνος δέησης υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών της Παιδείας του Γένους ημών.

Στη συνέχεια, στις 11πμ θα πραγματοποιηθεί δεξίωση προς τιμήν του Εκπαιδευτικού κόσμου στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής.

Ακόμη στις 19:00, θα γίνει εορταστική εκδήλωση, και εν συνεργασία μετά του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, στην οποία θα μιλήσει ο Κοσμήτωρ της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ. Π. Θ., Καθηγητής Λαογραφίας, κ. Εμμανουήλ Βαρβούνης, με θέμα: «Το Μήνυμα των Τριών Ιεραρχών σήμερα».

Επιπλέον, θα τιμηθεί με την ανωτάτη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητρόπολης ο Πρύτανης του Δημο­κριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητής κ. Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, για την προσφορά του στην Εκπαίδευση.

ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *