ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Δύο νέα τμήματα βρεφικής φροντίδας τέθηκαν σε λειτουργίαΔύο νέα τμήματα βρεφικής φροντίδας με 12 θέσεις βρεφών στον 1ο Παιδικό Σταθμό (Ιάσωνος & Ιερομονάχου) και 11 θέσεις βρεφών στον 3ο Παιδικό Σταθμό (Αγ. Αντωνίου – Σβορώνος), δημιουργήθηκαν από τον Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης και τέθηκαν ήδη σε λειτουργία.
Είχαν προηγηθεί παρεμβάσεις ανακαίνισης – επισκευής, διαμόρφωσης & προμήθειας του απαραίτητου εξοπλισµού ύψους 75.000 ευρώ, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει το Π.Δ. 99/2017, με επιχορήγηση από πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης).

Παράλληλα, το πέρας των εργασιών σηματοδότησε και την εξασφάλιση οριστικής αδειοδότησης των συγκεκριμένων παιδικών σταθμών, που μέχρι πρότινος λειτουργούσαν με προσωρινή άδεια.

«Στηρίζουμε έμπρακτα το θεσμό της προσχολικής αγωγής. Είμαστε δίπλα στις καθημερινές ανάγκες των δημοτών μας. Στόχος μας είναι οι παιδικοί μας σταθμοί να λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές» σημείωσε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Γιώργο Τσιαλό και τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας Γιώργο Κυριακίδη επισκέφτηκε τους συγκεκριμένους παιδικούς σταθμούς και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις άρτιες, λειτουργικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις.
Από την πλευρά του, ο κος Τσιαλός διευκρίνισε, ότι, στις προτεραιότητες του Οργανισμού είναι η ίδρυση βρεφικών τμημάτων με την τήρηση όλων των απαιτούμενων προδιαγραφών, να επεκταθεί και σε άλλους παιδικούς σταθμούς με στόχο, όπως είπε «να διευκολύνουμε τους εργαζόμενους γονείς και η φιλοξενία – το δημιουργικό παιχνίδι των παιδιών μας, να παρέχεται με ασφάλεια και φροντίδα».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]