ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πιερίδες Μούσες: Οι αναβολές των αγώνων λόγω κορονοϊού, ευκαιρία για καλύτερη συγκρότηση, αλλά και ενίσχυση της Ομάδας

Η πρώτη ενίσχυση της νέας χρονιάς με την Σοφία – Ελένη Βελισαρίδου από την Ακαδημία Katerini fc

Οι αναβολές των αγώνων λόγω covid 19 είναι συνήθως περίοδος αποξένωσης και χαμένος αγωνιστικός χρόνος για τις ομάδες, ιδιαίτερα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Οι Πιερίδες Μούσες αξιοποιούν αυτό το χρόνο, όσο καλύτερα μπορούν σε δύο επίπεδα. Οργανώνουν, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας, γυμναστικές και προπονητικές συναντήσεις ώστε να «κρατήσουν» σε καλό επίπεδο την φυσική κατάσταση και να βελτιώσουν την τεχνική αρτιότητα. Παράλληλα οργανώνονται διαδικτυακές και όχι μόνο συναντήσεις για την ανάπτυξη των σχέσεων και της ομαδικότητας στο σύνολο της Ομάδας.

Φυσικά η διοίκηση της Ομάδας δεν σταματά να «τρέχει» διοικητικά και οργανωτικά θέματα και πάντα φροντίζει για την ενίσχυση του δυναμικού της. Στο πλαίσιο αυτό, η τελευταία επιτυχία – και η πρώτη για το νέο έτος – είναι η ένταξη στην Ομάδα της Σοφίας – Ελένης Βελισαρίδου η οποία προέρχεται από την Ακαδημία Katerini fc.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί την Ακαδημία Katerini fc για την γόνιμη συνεργασία και την παραχώρηση της αθλήτριας.


ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]