ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Στην… φυλακή οι ανεμβολίαστοι ζήτησε ο Βασιλακόπουλος
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους… ανεμβολίαστους

Στην φυλακή να καταλήγουν οι ανεμβολίαστοι πρότεινε ο ειδικός και πλέον διορισμένος στην ΜΕΘ του Ερρίκος Ντυνάν Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας συνέκρινε τους ανεμβολίαστους με τους μεθυσμένους οδηγούς καθώς και οι δύο …θερίζουν κόσμο.

«Γιατί το ένα (μεθυσμένος οδηγός) είναι αδίκημα που φέρνει και φυλάκιση, ενώ το άλλο (ανεμβολίαστοι) είναι δημοκρατικό δικαίωμα που δεν το θίγει κανείς;» αναρωτήθηκε ο κ. Βασιλακόπουλος, με τους δημοσιογράφους να συμφωνούν.

Ο κ. Βασιλακόπουλος προφανώς αδιαφορεί για την δημοκρατία, αλλά το σίγουρο είναι ότι τον ενδιαφέρει η …επιστήμη.


Απολαύστε τον!!!
TRIKALANEWS

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]