ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο Βασίλης Παππάς.

Με απόφαση του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού Αναστασίου Μανώλα ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο.

Ως Αντιδήμαρχος καθαριότητας με θητεία από 08-01-2022 μέχρι 11-01-2023 ο Παραλυκίδης Κωνσταντίνος του Βλασίου και ο Πάσχου Δημήτριος του Νικολάου ως Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Παραλυκίδης Κωνσταντίνος του Βλασίου, ως Αντιδήμαρχος που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο Βασίλης Παππάς.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget