ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η κοπή πίτας της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης (φωτο)Ευχές για ένα δημιουργικό έτος αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος με τους εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία, στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας για το 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους εργαζόμενους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ εξέφρασε ευχαριστίες για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους.

«Η Δημοτική Αστυνομία πάντα δίπλα στον πολίτη, προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, καθώς η συνδρομή της στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της καθημερινότητας στον Δήμο μας είναι καθοριστική. Έχουμε την πρόθεση και δυνατότητα να σας παρέχουμε κάθε μέσο που θα διευκολύνει το έργο σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Κουκοδήμος.


Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πάντα άμεση συνδρομή του σε ζητήματα που αφορούν στην υπηρεσία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για την ευσυνειδησία και την προσήλωση στο υπεύθυνο έργο που επιτελούν.

Επιπλέον, στην καλή και εποικοδομητική συνεργασία που υφίσταται προς όφελος των δημοτών έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Λιακόπουλος.


Ευχές για υγεία, ευημερία, απηύθυναν επίσης, οι προϊστάμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας Νόπη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Δουλιάκας, αντίστοιχα.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *