ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Τοποθέτηση υδροκλωνικού φίλτρου σε πηγή της Σκοτίνας από συνεργεία της ΔΕΥΑΔΟΛ
Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση υδροκυκλωνικού φίλτρου από συνεργεία της ΔΕΥΑΔΟΛ σε πηγή της Σκοτίνας, που υδροδοτεί την περιοχή από τον οικισμό Βασίλας έως την πλατεία της κοινότητας. Ο νέος μηχανισμός έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει έως 150 κυβικά την ώρα και λειτουργεί με πίεση έως και 8 bars.Με τη νέα αυτή εγκατάσταση εξασφαλίζεται η ποιότητα του πόσιμου νερού, χωρίς να εμφανίζεται το θόλωμα που παρατηρούνταν στο παρελθόν, μετά από βροχοπτώσεις. Η προμήθεια του φίλτρου έγινε με ιδίους πόρους της επιχείρησης.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΔΟΛ επιχειρούν καθημερινά στα σημεία που χρήζουν βελτίωσης, προκειμένου σταδιακά να αναβαθμιστεί το πλήρες δίκτυο ύδρευσης-αποχέτευσης στις Δημοτικές Ενότητες Ανατολικού Ολύμπου και Λιτοχώρου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *