ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο Τζέιμι Ντάιμον στην «Κ»: Έχουμε και άλλα σχέδια για την Ελλάδα

Αισιόδοξος για την Ελλάδα τονίζει πως είναι ο Τζέιμι Ντάιμον, επικεφαλής της μεγαλύτερης συστημικής τράπεζας στον κόσμο, της JP Morgan Chase, σε συνέντευξη που έδωσε στην «Κ» της Κυριακής.Ο Τζέιμι Ντάιμον δεξιά, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Viva Wallet Xάρη Καρώνη –στο κέντρο– και τον επικεφαλής πληρωμών του ομίλου JP Morgan Chase, Τάκη Γεωργακόπουλο

Αισιόδοξος για την Ελλάδα τονίζει πως είναι ο Τζέιμι Ντάιμον, επικεφαλής της μεγαλύτερης συστημικής τράπεζας στον κόσμο, της JP Morgan Chase, σε συνέντευξη που έδωσε στην «Κ» της Κυριακής.


Ο ελληνικής καταγωγής τραπεζίτης χαρακτηρίζει φανταστικό ότι η χώρα απέκτησε την πρώτη εταιρεία που συγκέντρωσε πάνω από 1 δισ. δολάρια και προσθέτει ότι η Ελλάδα διαθέτει τους ταλαντούχους και μορφωμένους ανθρώπους που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν και άλλες τέτοιες εταιρείες.

Ο ίδιος σημειώνει, μάλιστα, ότι έχει και άλλα σχέδια για την Ελλάδα.


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *