ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης Πρ. Εμφιετζόγλου (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Την Κατερίνη επισκέφτηκε χθες ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Στο τοπικό ακροατήριο των Κατερινιωτών απευθύνθηκε με απλό λόγο, καθώς η τεχνοκρατική του υποδομή προϋποθέτει αμεσότητα στο λόγο. Και αναφέρθηκε στα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και τη χώρα.


Η αύξηση στο ρεύμα που πλήττει την καθημερινότητα των πολιτών, οι αλυσιδωτές αυξήσεις που προκλήθηκαν στα οικοδομικά υλικά και κάνουν την κατοικία ακριβότερη. Η γεωργία που πλήττεται , οι επιχειρήσεις που δεν θα αντέξουν και θα κλείσουν.

Γιατί γίνονται όλα αυτά αναρωτήθηκε . Ο κυριότερος λόγος είναι η αύξηση της τιμής του ρεύματος που εξαρτάται πλέον από την τιμή του φυσικού αερίου το οποίο εισάγουμε, καθώς πάρθηκε η απόφαση να μη χρησιμοποιούμε πλέον το δικό μας καύσιμο το λιγνίτη, αλλά να εισάγουμε το ακριβό ρωσικό φυσικό αέριο.

Και στη θέση των λιγνιτικών μονάδων να τοποθετήσουμε ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά που μας φέρνουν οι Γερμανοί.

Θα ανέβει λένε οι επιστήμονες η θερμοκρασία της γης το 2100 κατά 1,5 μονάδα. Αν υπολογίσουμε ότι εμείς εκπέμπουμε το 0,2% διοξειδίου του άνθρακα η θυσία μας πάει χαμένη καθώς η Κίνα η οποία δεν μειώνει τις εκπομπές ρύπων εκπέμπει το 30% και θα το αυξήσει στο 35%.

Ένα θέμα που επεσήμανε είναι ότι το φυσικό αέριο δεν ακολουθεί πλέον τη διαδρομή μέσω Ρουμανίας και Βουλγαρίας για να φτάσει στη χώρα μας αλλά έρχεται από τον αγωγό που διέρχεται από την Τουρκία, κάνει ακόμα πιο ευάλωτη την ελληνική οικονομία σε γεωπολιτικά παιχνίδια με άμεσες συνέπειες στη ζωή μας.
1 of 6
-+


Τι μπορούμε να κάνουμε; Η κοινωνία παραμένει απαθής. Σε συζητήσεις με κατοίκους των λιγνιτικών περιοχών οι άνθρωποι προτιμούν να φύγουν από τον τόπο τους. Στη Φλώρινα κλείνουν ολόκληρα χωριά.

Πρέπει να ενισχυθούν οι παραμεθόριες περιοχές.

Όλα αυτά και πολλά άλλα οδήγησαν στην απόφαση να ηγηθεί της Πατριωτικής Ένωσης τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου . Καλεί τον ελληνικό λαό να αντιδράσει για να σωθεί η πατρίδα από το δυσθεώρητο χρέος των 380 δις. Να αποτρέψει μια νέα εθνική συμφωνία ντροπής στο Αιγαίο που προσπαθούν να επιβάλουν οι Τούρκοι με τη μη επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 αλλά να περιοριστούμε στο 6 , τα 8 ή τα 10 μίλια.

Να μην ενωθούμε με την Κύπρο καθώς ένα δικό μας κομμάτι θα παραχωρηθεί στην Τουρκία.
1 of 6
-+


Όλα αυτά ώθησαν στην απόφαση να ηγηθεί μιας ομάδας που χρέος έχει να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, και να συνασπιστεί πατριωτικά.

Να μην θέλουμε την άδεια της Τουρκίας για να πάμε στη Μυτιλήνη ή τη Σάμο.

Να διεκδικήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις, να εξορύξουμε το δικό μας φυσικό αέριο που υπάρχει στις θάλασσές μα. Να αλλάξουμε την πατρίδα μας. Να κρατήσουμε τα ελληνόπουλα στην Ελλάδα.

Για το σκοπό αυτό έκανε έκκληση και συναντήσεις με τις άλλες πατριωτικές δυνάμεις σε ένωση και τις καλεί σε πανστρατιά.

Με την ηγεσία του Πρόεδρομου Εμφιετζόγλου θα μπουν στη βουλή πατριώτες και έντιμοι.

Το μήνυμα απεστάλη σε υφιστάμενους και εν υπνώσει σχηματισμούς και υπάρχει ανταπόκριση.Για το πρόγραμμα της Κίνησης μίλησε στο ακροατήριο και ο υπεύθυνος της κίνησης στη Θεσσαλονίκη Ιωάννης Νασιούλας.
 

 ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Ενημέρωση κάθε ημέρα στο email σας με νέα από το olympiobima.gr.
Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας και τις πιο ενδιαφέρουσες απόψεις στο e-mail σας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *