ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Επίσκεψη στο Σύλλογο Διαβητικών Ν. Πιερίας
Με την έναρξη του νέου έτους η Βουλευτής επισκέφτηκε το Σύλλογο Διαβητικών Ν. Πιερίας, στο νέο χώρο όπου θα στεγάζεται στο εξής.

Η κα Μάνη πληροφορήθηκε από τη δραστήρια Πρόεδρο του Συλλόγου, κα Σ. Ουσταμπασίδου, για τις ποικίλες και αξιοσημείωτες δράσεις του Συλλόγου, που στόχο έχουν, αφενός να ενημερώσουν τους πολίτες για την πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη και αφετέρου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των πασχόντων.

Εξάλλου, ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μία πάθηση που σχετίζεται με το σύγχρονο τρόπο ζωής και προσβάλλει όλο και περισσότερο συνανθρώπους μας και το πιο ανησυχητικό ακόμα και εφήβους και παιδιά και η κατάλληλη ενημέρωση μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ζωές.

Η Βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα είναι στο πλευρό του Συλλόγου για να συνδράμει και να υποστηρίζει το πολύτιμο έργο και τις δράσεις του.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *