ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Οι απίστευτοι τρόποι που προτείνει η κρατική τηλεόραση για να ζεσταθούμε !

Εναλλακτικοί τρόποι για να ζεσταθούμε...
Pixabay


Όχι δεν είναι ψέμα. Σε ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην ΕΡΤ, ένας από τους τρόπους για να ζεσταθούμε είναι… ο ανοιχτός φούρνος και όχι μόνο.

Η θέρμανση, ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα, είναι κάτι που μας απασχολεί όλους. Από τη μία μπορεί να κρυώνουμε και να θέλουμε να ανάψουμε τα καλοριφέρ ή τα aircondition, από την άλλη όμως σκεφτόμαστε το λογαριασμό του ρεύματος και την τιμή του πετρελαίου.

Έτσι η ΕΡΤ με ρεπορτάζ της, θέλησε να προτείνει εναλλακτικούς και πιο φθηνούς τρόπους για να ζεσταθούμε σπίτι μας και ένας από αυτός ήταν να αφήσουμε ανοιχτή την πόρτα του φούρνου μετά το μαγείρεμα! Ναι, καλά διαβάσατε…


Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο που παρουσίαζε το θέμα, καμία εστία θερμότητας δεν πρέπει να πάει χαμένη. Έτσι κάλεσε όσους θέλουν να ζεσταίνονται φθηνά, ανάμεσα σε άλλα:

να αφήνουν ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου μετά το ντους,
να αφήνουν μισάνοιχτο τον φούρνο μετά το μαγείρεμα
και να σφραγίζουν το τζάκι τους.


 Newsbomb.gr.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name