ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Αναπλάσεις πεζοδρομίων στην οδό ΦιλώταΣτις προγραμματισμένες παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας του Δήμου Κατερίνης, για την αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης, στην επίλυση πάγιων.... καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων και στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών υποδομών εντάσσονται οι εργασίες ανάπλασης, οι οποίες είναι σε εξέλιξη στην οδό Φιλώτα.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση κυβόλιθων, καθώς και στην κατασκευή όλων των απαιτούμενων υποδομών, όπως π.χ. ράμπες προσβασιμότητας κ.α.

«Οι παρεμβάσεις διευκολύνουν αισθητά την κίνηση των πεζών, ενώ εντάσσονται στις συστηματικές ενέργειές μας στο δημόσιο χώρο. Στόχος μας να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των δημοτών, να αναβαθμίσουμε και να βελτιώσουμε αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων» τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Κυριακίδη και τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Γιώργο Τσιαλό πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στις εργασίες.

Τέλος, όπως διευκρίνισε ο κος Κυριακίδης: «Ο προγραμματισμός της Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας υλοποιείται βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί» επισημαίνοντας ότι «Σταδιακά με αυτές τις παρεμβάσεις βελτιώνουμε πεζοδρόμια, σε μία μεγάλη κλίμακα, σε όλες της γειτονιές της πόλης, που είχαν να δουν έργα πάρα πολλά χρόνια».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]