ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Τροχαίο “συμβάν” στην οδό Τερζοπούλου από… ηλεκτρικό καρότσι (4 φώτος)

ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΎΣΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ!

Όσοι οδηγούν συχνά τη νύχτα στην οδό Τερζοπούλου (περιοχή λυκείων και καφέ), θα έχουν γλιτώσει στο “πάρα τρίχα” το ατύχημα με ένα ηλεκτρικό αναπηρικό καρότσι που δεν έχει φώτα και σήμανση, κινείται στη μέση του δρόμου, κάνει απότομα αναστροφή και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Έτσι και απόψε, λίγο πριν τις 9, όχημα που κινούνταν επί της Τερζοπούλου, είδε την τελευταία στιγμή το καρότσι (όπως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί στο παρελθόν), δεν κατάφερε να το αποφύγει και το χτύπησε ελαφρά.

Αμέσως πήγαν στο σημείο (φώτος) το ΕΚΑΒ και η τροχαία. Μετά το επιτόπιο ρεπορτάζ του olympospieria.com, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε, ότι δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά.

Όμως κάτι πρέπει να γίνει με το καρότσι – φάντασμα, που στην προσπάθεια να το αποφύγουν τα άλλα οχήματα, κινδυνεύουν καθημερινά με μετωπική σύγκρουση. Και από εδώ και μπρος είναι η σειρά της Τροχαίας να δώσει λύση στο πρόβλημα…

OLYMPOSPIERIA.COM


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]