ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου – Διοργανώνει ο Βουλευτής Φ. Μπαραλιάκος και οι συνεργάτες του


Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε αισθητά τη δυνατότητα κάλυψης αναγκών σε αίμα


Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε αισθητά τη δυνατότητα κάλυψης αναγκών σε αίμα. Οι αιματαποθήκες της χώρας στερεύουν. Η ύπαρξη σταθερών αποθεμάτων σε αίμα είναι βαρύνουσας σημασίας για να αξιοποιηθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, πολυμεταγγιζόμενους ασθενείς, αιμοκαθάρσεις, τροχαία ατυχήματα και όχι μόνο.

Ο Βουλευτής Πιερίας, κ. Φώντας Μπαραλιάκος και οι συνεργάτες του Πολιτικού του Γραφείου ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, αναλαμβάνουν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρωτοβουλία για την διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, καλώντας τους πολίτες της Πιερίας να συμμετάσχουν μαζικά σε μία πράξη ανθρωπιάς.

Ο Φώντας Μπαραλιάκος και οι συνεργάτες του προσκαλούν τους φίλους τους να συμμετάσχουν σε εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 στο Κτίριο του Ερυθρού Σταυρού στην Κατερίνη, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Η λήψη αίματος θα διεξαχθεί από τις 9:00 π.μ έως τη 1:00 μ.μ και κατά την διεξαγωγή της θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά την κορωνίδα της κοινωνικής μας προσφοράς. Είναι πράξη αγάπης. Είναι γέφυρα ζωής. Με αφορμή, μάλιστα, την επικείμενη εκδήλωση ο Φώντας Μπαραλιάκος, δήλωσε: «Κατά την περσινή αιμοδοσία αισθανθήκαμε απέραντη χαρά, ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη για την συγκέντρωση ενός αξιόλογου αριθμού μονάδων αίματος που φάνηκαν πολύτιμες για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών. Δεσμευτήκαμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, πως θα εντάξουμε σταθερά την εθελοντική αιμοδοσία στις ετήσιες δράσεις του Πολιτικού μου Γραφείου, γιατί το συναίσθημα αυτής της ελάχιστης συνεισφοράς στον συνάνθρωπο είναι ασύγκριτο. Καλούμε, επομένως, και φέτος τους φίλους μας να δώσουν το παρόν στα δύσκολα. Καλούμε τους φίλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια για αποταμίευση αίματος, να προσφέρουν 10 λεπτά από το χρόνο τους για να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας. Στις 27 Ιανουαρίου κάνουμε ταμείο. Αποταμιεύουμε αίμα, γινόμαστε πρεσβευτές της ζωής» olympiobima.gr.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *