ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΕΠΣ Πιερίας: Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου ξεκινά πάλι η Α' Κατηγορία

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας όρισε την επανέναρξη της Α΄κατηγορίας του τοπικού Πρωταθλήματος για την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου (ώρα 15:00).

Τόσο η Β' κατηγορία όσο και η Γ' θα ξεκινήσουν κατά το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου 2022, επίσης από εκεί που σταμάτησαν τα Πρωταθλήματα τους.

Όλα τα ανωτέρω θα τεθούν σε ισχύ, από τη στιγμή κατά την οποία δεν υπάρξουν νέα επιβαρυντικά επιδιμιολογικά δεδομένα και αλλαγές στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, από τις Κρατικές Αρχές.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]