ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Εργασίες στην Βασιλέως Ηρακλείου
Σε εξέλιξη είναι ο προγραμματισμός αποκατάστασης οδοστρώματος σε περιοχές όπου είχαν προηγηθεί τεχνικές παρεμβάσεις από συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΚ αποκατέστησαν φθορές σε σημεία του οδοστρώματος σε Αρωνά, Σβορώνο, Καλλιθέα, Κορινό και Κ. Αγιάννη. Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία για τη ρίψη νέου ασφαλτοτάπητα στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου στην πόλη της Κατερίνης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΥΑΚ – εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες – οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Να σημειωθεί ότι η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα κρίθηκε απαραίτητη μετά την εκτεταμένη παρέμβαση που έγινε στη συγκεκριμένη οδό με την κατασκευή δικτύου ομβρίων και την αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης.

«Με την ασφαλτόστρωση στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου, ολοκληρώνονται σημαντικές υποδομές. Ουσιαστικά δίνεται λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι της περιοχής, μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Συμεωνίδης.

«Όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, επικεντρώνουμε στην αποκατάσταση φθορών σε σημεία του οδοστρώματος και προετοιμαζόμαστε για την αντιμετώπιση φαινομένων που τυχόν προκύψουν κατά τον χειμώνα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης. «Η ΔΕΥΑΚ, συνεχίζει τον προγραμματισμό της δίνοντας έμφαση σε μεγάλα έργα, καθώς και σε μικρότερες παρεμβάσεις, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Μορφακίδης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget