ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


«Εν ώρα μαθήματος» - ενημέρωση για την οδική ασφάλεια
- Ο προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας του Δ. Κατερίνης απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών του 5ου Γυμνασίου

Για τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών του Δήμου σε ό, τι αφορά την οδική ασφάλεια, την κατάσταση σε σημεία των δρόμων και των πεζοδρομίων ενημέρωσε τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης, ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Αλέξανδρος Δουλιάκας.

Η εν ώρα μαθήματος ενημέρωση έγινε (τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του σχολείου, για τον 1ο θεματικό κύκλο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων «Ευ ζην – Ζω καλύτερα» και την υποενότητα «Οδική Ασφάλεια – Κυκλοφορώντας με ασφάλεια».

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης, οι μαθητές κατέθεσαν σχετικό υπόμνημα - κείμενο το οποίο συνέταξαν κατόπιν επιτόπιας καταγραφής και συνεντεύξεων με κατοίκους της γειτονιάς τους. Παράλληλα, παρουσίασαν συνθέσεις με φωτογραφίες που αποτυπώνουν παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., καθώς και επικίνδυνα σημεία των δρόμων και των πεζοδρομίων.

Ο κος Δουλιάκας αναφέρθηκε στην εφαρμογή του Δήμου - Novoville, όπου ο κάθε δημότης έχει τη δυνατότητα να αναφέρει σε πραγματικό χρόνο, προβλήματα των οποίων η επίλυσή τους άπτεται των αρμοδιοτήτων του Δήμου. Τέλος, παρότρυνε τους μαθητές, να επισημαίνουν τυχόν προβλήματα ή κακοτεχνίες που εντοπίζουν, προκειμένου οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου να μεριμνούν με σειρά προτεραιότητας για την αποκατάστασή τους.

Η συνάντηση με τους μαθητές ολοκληρώθηκε με μία ενδιαφέρουσα και ζωηρή συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας, απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν στον προϊστάμενο της δημοτικής αστυνομίας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget