ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Υπογραφή Σύμβασης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για τη Συντήρηση Σχολικών Συγκροτημάτων στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού. Σοφία Μαυρίδου: «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας ως Περιφερειακή Αρχή, συνεχίζουμε το τεχνικό μας πρόγραμμα».
Στις 20 Δεκεμβρίου 2021 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου υπέγραψε Σύμβαση συνολικού ύψους 63.553,00€ με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου, που αφορά εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου.

Οι παρεμβάσεις έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών με την αισθητική βελτίωση των χώρων όπου συνεστιάζονται και παίζουν οι μαθητές, αναβαθμίζοντάς τον αισθητικά και λειτουργικά, προωθώντας, ταυτόχρονα, το αθλητικό ιδεώδες στους μαθητές.

Όπως επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης κατά την υπογραφή της σύμβασης, «Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα συντήρησης των σχολικών μονάδων. Υπογράψαμε, λοιπόν, τη σύμβαση συντήρησης σχολικών συγκροτημάτων της Πιερίας, υπερβαίνοντας τα στεγανά των αρμοδιοτήτων μας, δεδομένου ότι η επισκευή και η συντήρησή τους δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Περιφερειακής Ενότητας, αλλά ανήκει στους Δήμους.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, και σε αγαστή συνεργασία με τους τρεις Δήμους μας, δίνουμε υψίστη σημασία και προτεραιότητα στη συντήρηση και τον ευπρεπισμό των σχολικών κτιρίων με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών μας και τη βελτίωση των συνθηκών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει με υπευθυνότητα και στοχευμένο πρόγραμμα την παραγωγή έργων και δράσεων σε όλη την Πιερία και πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους μας και όλους τους αρμόδιους φορείς. Προτεραιότητα μας είναι πάντα η λήψη πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget