ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εκσυγχρονίζεται ο βιολογικός σταθμός Κατερίνης και Κορινού
Με ταχείς ρυθμούς, στην επέκταση, αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό των μονάδων επεξεργασίας λυμάτων (Κατερίνης και Κορινού) ευθύνης της προχωρά η ΔΕΥΑΚ. Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του, στις 28/12/21, το Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ ανέθεσε σε πρώτη φάση, σε μελετητές – μηχανικούς την «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ». Στόχος είναι να προσδιοριστεί η κατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού και μετρικού εξοπλισμού των Ε.Ε.Λ, καθώς και να εκτιμηθεί το ύψος αντικατάστασης αυτών λόγω παλαιότητας, φθορών ή παλαιότητας τεχνολογίας.

Όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Συμεωνίδης: «Η ΔΕΥΑΚ συνεπής στις υποχρεώσεις της προς το κοινωνικό σύνολο και έχοντας με τις ενέργειες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 24.000.000,00 €, προχωρά στην καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, στην σύνταξη των απαραίτητων μελετών και στην ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για την επέκταση και αναβάθμιση των ΕΕΛ Κατερίνης και Κορινού».

ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

«Πρόκειται για ένα έργο πνοής για τον Δήμο μας, που θα συμβάλει τα μέγιστα στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Προτεραιότητά μας διαχρονικά είναι η εξασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας των εγκαταστάσεων και υποδομών της ΔΕΥΑΚ προς όφελος του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών» σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget