ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πρώτη Διακρατική Συνάντηση Μάθησης, Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης

Με τη συμμετοχή του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Πρώτη Διακρατική Συνάντηση Μάθησης, Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης που διεξήχθη από 22/11/21 έως 26/11/21, στην πόλη Torrenova της Σικελίας , στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA2 με τίτλο:

«Together , beyong differences – Accept me as I am »


Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εξής χώρες: Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Λιθουανία, Ρουμανία, Κροατία.

Το σχολείο « Sciola Statale Secondaria Di 1ο Grado – Rocca di Capri Leone» , φιλοξένησε την 1η Δραστηριότητα – Συνάντηση στην οποία συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και από τις άλλες χώρες – εταίρους. Η σχολική μονάδα εκπροσωπήθηκε από την Υποδιευθύντρια κα Ιωάννα Τσαουσίδου και τους εκπαιδευτικούς : κα Όλγα Γιολτσίδου, κα Αμαλία Κατσίκη, κα Καλλιρρόη Σιαπάκα, κ. Ιωάννη Πλιάκα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία :


Nα έρθουν σε επαφή με το εκπαιδευτικό σύστημα της Ιταλίας μέσω της παρατήρησης αλλά και τα εκπαιδευτικά συστήματα των άλλων συμμετεχουσών χωρών και να ανταλλάξουν διδακτικές πρακτικές ως προς τη διαφοροποιημένη – εξατομικευμένη διδασκαλία.Να επισκεφτούν την πόλη Torrenova της Σικελίας, να ξεναγηθούν στην πόλη Tindari που ιδρύθηκε από τον Διονύσιο τον Πρεσβύτερο.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget