ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ανάπτυξη στη μυθική πλευρά του ΟλύμπουΤι θα φέρει την ανάπτυξη στη μυθική πλευρά του Ολύμπου και κατά πόσο το μοντέλο ανάπτυξης στη Νότια πλευρά του, τέθηκε προς τον Ε. Γερολιόλιο ο οποίος και γνώστης του θέματος είναι και ως άνθρωπος της θετικής σκέψης και.... ορθολογιστής εξήγησε ότι στηρίζεται σε διαφορετικό μοντέλο. Εμείς κατέχουμε το brad λόγω μύθου. Εδώ το βουνό είναι η σκέπη της θάλασσας. Αφήνουμε τον αγροτουρισμό στην Ελασσόνα. Εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε άλλες προκλήσεις πιο ενδιαφέρουσες. Πρέπει όμως πρώτα να λύσουμε αστοχίες, αρρυθμίες χρόνων τις οποίες ως μαθηματικός ο δήμαρχος απαρίθμησε.


Χρήσεις γης. Ας φύγει αυτός ο διαχωρισμός ζωνών, που είναι αμφίβολο αν πουθενά στην Ελλάδα ωφέλησε.

Ας επιλέξουμε το μοντέλο της ανάπτυξης που θέλουμε, που να είναι συμβατό με τον τόπο μας.

Ας αφήσουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία να μεγαλουργήσει. Οι προτάσεις είναι πάμπολλες είπε ο δήμαρχος και πολύ ενδιαφέρουσες.

Ο χώρος στις παρυφές του Ολύμπου έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης τα οποία δεν έχουν εξαντληθεί και εκεί πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget