ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Λεύκωμα «50 Χρόνια Φεστιβάλ Ολύμπου» – Χρηματοδότησε Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Υπογράφηκε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, η σύμβαση ανάθεσης της έκδοσης επετειακού λευκώματος του Φεστιβάλ Ολύμπου, παρουσία και του προέδρου του ΟΡ.ΦΕ.Ο. κ. Γρηγόρη Παπαχρήστου.

Πρόκειται για ένα καλαίσθητο λεύκωμα το οποίο θα περιέχει με εικόνες και κείμενα την πενηντάχρονη πορεία του Φεστιβάλ Ολύμπου. Την επιμέλεια των κειμένων και την επιλογή των φωτογραφιών έκανε ο ιστορικός τεχνών, κ. Νίκος Γραίκος, σε συνεργασία με την αρμόδια ομάδα που όρισε το Δ.Σ του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου. Το γραφιστικό μέρος και γενικότερα την επιμέλεια της έκδοσης έχει ο γνωστός Κατερινιώτης γραφίστας κ. Σπύρος Τσιλιγκιρίδης (ΣΑΤΣΙ), ο οποίος ως γνωστό επιμελήθηκε και το λεύκωμα των 40 χρόνων του Φεστιβάλ Ολύμπου. Το λεύκωμα υπολογίζεται να είναι έτοιμο στα μέσα του Ιανουαρίου, οπότε θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του.

Σχετικά με την έκδοση του λευκώματος, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων του Φεστιβάλ Ολύμπου, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου δήλωσε χαρακτηριστικά:« Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στέκεται για ακόμα μια φορά αρωγός στο Φεστιβάλ Ολύμπου, χρηματοδοτώντας αυτή τη φορά την έκδοση του λευκώματος των 50 χρόνων. Το Φεστιβάλ Ολύμπου αποτελεί για την Πιερία, τον μεγάλο πρεσβευτή προβολής της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας. Στηρίζουμε δυναμικά και έμπρακτα το Φεστιβάλ Ολύμπου και με υπερηφάνεια γινόμαστε κοινωνοί του αξιοθαύμαστου πολιτιστικού μας κεφαλαίου, που αναμφισβήτητα συμβάλει στην πολιτιστική, καλλιτεχνική, και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Ευχόμαστε στον κορυφαίο αυτό θεσμό καλό ξεκίνημα στη νέα πενηντακονταετία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος δήλωσε σχετικά: « Το λεύκωμα αυτό αποτυπώνει την πενηντάχρονη πορεία του Φεστιβάλ Ολύμπου, η οποία θα παραμείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα του χρόνου. ‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, η οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για τη χρηματοδότηση της δαπανηρής έκδοσης του λευκώματος. Μετά τις γιορτές θα έχουμε τη δυνατότητα να σας το παρουσιάσουμε».Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget