ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας ΠΚΜ σχετικά με την αναβολή της 29ης Agrotica 2022
Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Οικονομίας σχετικά με την αναβολή της 29ης Agrotica 2022

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας – Τμήμα Προβολής Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Οικονομίας ανακοινώνονται τα εξής:

“Σας κοινοποιούμε την ενημέρωση της διοργανώτριας εταιρίας «ΔΕΘ – HELEXPO AE» σχετικά με την αναβολή της 29ης Agrotica 2022 – Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Εφοδίων, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 27 με 30 Ιανουαρίου 2022 και τη μετάθεσή της στις 20 με 23 Οκτωβρίου 2022, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας covid-19 και για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών της διοργάνωσης.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα: 2313330350 κ. Γλυκερία Καραλή, 2313330391 κ. Χαρίκλεια Τσιαμπαλή και 2313330052 κ. Μαρία Ελευθεριάδου”.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget