ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας χρηματοδοτεί το Επετειακό Λεύκωμα για τα 10 χρόνια «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ»Σοφία Μαυρίδου: «Στεκόμαστε διαχρονικά στο πλευρό των πολιτιστικών φορέων της Πιερίας μας, συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε δράση που αποσκοπεί στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του τόπου μας.

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, υπέγραψε τη σύμβαση ανάθεσης της έκδοσης επετειακού λευκώματος για τα 10 χρόνια «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» καθώς και Πρακτικών του Συνεδρίου με τίτλο: «Η ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ, Η ΑΠΟΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», παρουσία και του προέδρου του Οργανισμού κ. Αθανασίου Μπίντα.

Το Λεύκωμα θα περιλαμβάνει εικόνες και κείμενα που θα αποτυπώνουν τη δεκαετή πορεία του Πολιτιστικού Φορέα «Ολύμπια εν Δίω», μέσω των διοργανώσεων και εν γένει των δράσεών του και τη συνεχή ανάδειξη και αναβίωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και διεθνώς.

Σχετικά με την έκδοση του λευκώματος, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει διαχρονικά τις δράσεις του Φορέα καθώς και την ομώνυμη διοργάνωση “Ολύμπια εν Δίω”. Αυτή τη φορά χρηματοδοτούμε την έκδοση ενός επετειακού λευκώματος για τα 10 χρόνια διοργάνωσης του θεσμού καθώς και την έκδοση των πρακτικών του Συνεδρίου με τίτλο: “Η ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ, Η ΑΠΟΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”. Ένα λεύκωμα θησαυρός, ένα ζωντανό μνημείο πολιτισμού που αποτυπώνει την αρχαία ελληνική κληρονομιά μας στους τομείς του θεάτρου, του αθλητισμού και της μουσικής. Ένας θεσμός που συμβάλει τα μέγιστα στην τουριστική προβολή και εξωστρέφεια του τόπου μας και στην ανάδειξη του πολιτισμού μας. Ευχόμαστε η πορεία του θεσμού να συνεχίσει να είναι το ίδιο δυναμική και υποσχόμενη και να μας επιφυλάσσει και στο μέλλον τόσο σπουδαίες δράσεις».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» κ. Αθανάσιος Μπίντας δήλωσε σχετικά: «Το λεύκωμα αυτό απαθανατίζει μία σειρά προσπαθειών, δράσεων και διοργανώσεων και στόχο έχει να αφήσει ένα αξιομνημόνευτο αποτύπωμα στον πολιτισμό του τόπου μας, μια παρακαταθήκη για το μέλλον και τους νέους μας. Ευχαριστώ εγκάρδια και ειλικρινά την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, που στέκεται όλα αυτά τα χρόνια στυλοβάτης της διοργάνωσης, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την ανάδειξη του πολιτισμού και συνδράμοντας ουσιαστικά κάθε σχετική μας ενέργεια. Ανυπομονούμε να λάβουμε στα χέρια μας και με χαρά να σας παρουσιάσουμε το Λεύκωμα».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget