ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Διεθνής Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA: Παρουσίαση του προσβάσιμου τουρισμού στο Δήμο Κατερίνης
Παρουσίαση του προορισμού Δήμος Κατερίνης με τίτλο «Προσβάσιμος Τουρισμός: Παραλία για όλους στο Δήμο Κατερίνης», θα πραγματοποιήσει η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και ώρα 4μμ, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA (Θεσσαλονίκη).
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μαρία Τερζίδου, θα πραγματοποιήσει ομιλία / παρουσίαση υλικού, σχετικά με την προσβασιμότητα των ακτών, τα πέντε Seatrac (μηχανισμοί υποβοήθησης των ΑμεΑ για την είσοδό τους στην θάλασσα), που διαθέτει ο Δήμος Κατερίνης.

Επιπλέον, σχετικά με την εθελοντική ομάδα ενεργών πολιτών που δημιούργησε στις αρχές του καλοκαιριού του 2021, ο Δήμος Κατερίνης. Βασικός στόχος ήταν να περιφρουρήσει την αδιάκοπη χρήση των εγκαταστάσεων των Seatrac από τα ΑμεΑ, δημότες της Κατερίνης, καθώς και επισκέπτες του δήμου και της ευρύτερης Περιφερειακής Ενότητας της Πιερίας.

Την παρουσίαση της αντιδημάρχου Τουρισμού θα ακολουθήσει με ομιλία της, η Αθηνά Σταματιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας "Ανελκυστήρες Σταματιάδη ΙΚΕ" - εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες για την διαχείριση των SEATRAC στη Β. Ελλάδα, παρουσιάζοντας την συνολική συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και την εθελοντική ομάδα που δημιουργήθηκε, καθώς και την αναγκαιότητα των ειδικών αυτών υποδομών στους Δήμους.

Τέλος, τρεις από τους εξήντα εθελοντές, που το καλοκαίρι του 2021 υποστήριξαν την αδιάκοπη λειτουργία των Seatrac θα μιλήσουν για την εμπειρία τους από την συμμετοχή τους στην εθελοντική ομάδα του Δήμου Κατερίνης.Πρόγραμμα εκδήλωσης - ΟΜΙΛΗΤΕΣ

- Τερζίδου Μαρία, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κατερίνης

- Σταματιάδου Αθηνά, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας "Ανελκυστήρες Σταματιάδη ΙΚΕ", εταίροι του Δήμου Κατερίνης & εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες για την διαχείριση των SEATRAC στην Β. Ελλάδα.

- Ίτσιος Σπυρίδων, εθελοντής της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Κατερίνης για τα Seatrac - συνταξιούχος εκπαιδευτικός και γονέας ΑμεΑ.

- Καβουνίδου Μαριάννα, εθελόντρια της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Κατερίνης για τα Seatrac - Γεωπόνος - Εκπαιδευτικός Med Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης.

- Ούζας Στέλιος, εθελοντής της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Κατερίνης για τα Seatrac - Ξενοδόχος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget