ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Τα νέα δεδομένα στο θέμα της μετεγκατάστασης του ΠΑΟΚ - Πάντα στο προσκήνιο η λύση του ΟΑΚΑ

Νέα σύσκεψη μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διεξήχθη σήμερα εκεί όπου κύριο θέμα συζήτησης ήταν να τεθούν υπόψη όλα τα ζητήματα για την μετεγκατάσταση της ομάδας στο διάστημα της ανέγερσης του νέου γηπέδου. Τα νέα γήπεδα που μπήκαν στην κουβέντα. Στο προσκήνιο πάντα το ΟΑΚΑ!


Το θέμα του νέου γηπέδου και οι προεκτάσεις αυτού παραμένουν πάντα σε πρώτο επίπεδο ατζέντας στον ΠΑΟΚ με τις συσκέψεις να είναι σχεδόν καθημερινές.


Όπως εδώ και καιρό είναι γνωστό σε όλες τις επαφές που γίνονται ο Ιβάν Σαββίδης έχει το γενικό πρόσταγμα αυτών. Σήμερα, κύριο θέμα συζήτησης όπως μεταφέρει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ενημέρωσή της ήταν η αναζήτηση της καλύτερης προοπτικής σχετικά με την μετεγκατάσταση της ομάδας, στο διάστημα της ανέγερσης του νέου γηπέδου στην περιοχή της Τούμπας.

Στον ΠΑΟΚ άλλωστε θέλουν να είναι έτοιμοι για όλες τις εξελίξεις, ενώ στο τραπέζι παραμένει πάντα ως μία πιθανή επιλογή έδρας για την ομάδα το ΟΑΚΑ, το AEL FC Arena, το Πανθεσσαλικό, αλλά και το γήπεδο του Πανσερραϊκού (υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις).

Tην ίδια ώρα έγιναν γνωστά τα γήπεδο όπου για διαφόρους λόγους απορρίφθηκαν ως επιλογές, ενώ παράλληλα δόθηκε η εντολή στην οικονομική διευθύντρια Μαρία Γκοντσαρόβα, στο πλαίσιο της σωστής προετοιμασίας, να προϋπολογίσει τα έξοδα που χρειάζονται να γίνουν σε κάθε ένα από τα υποψήφια γήπεδα, καθώς και τις υπόλοιπες οικονομικές παραμέτρους της προσωρινής μετεγκατάστασης

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μια ακόμη σύσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη και των στελεχών του πραγματοποιήθηκε, σε συνέχεια της αναζήτησης της καλύτερης προοπτικής για την προσωρινή μετεγκατάσταση της ομάδας στο διάστημα ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Ο κ.Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε έναν πίνακα με τα διαθέσιμα γήπεδα γύρω και κοντά στη Θεσσαλονίκη, με ανάλυση της σημερινής τους κατάστασης και των προοπτικών ανάπτυξής τους.


Για διάφορους λόγους απορρίφθηκαν οι λύσεις των γηπέδων της Βέροιας, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ιωαννίνων, Κατερίνης και Καλαμαριάς.

Παραμένουν ως επιλογές τα γήπεδα των Σερρών -με απαραίτητη αύξηση της χωρητικότητας- της Λάρισας, το Πανθεσσαλικό και το ΟΑΚΑ. Για την στρατηγική απόφαση για το αν ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει με την παρουσία του τους δεσμούς του με τοπικές κοινωνίες που έχουν ήδη έντονο το «ασπρόμαυρο» στοιχείο, ή αν θα κάνει πιο έντονη την παρουσία του στην Αθήνα, θα ληφθεί υπόψιν και η γνώμη της ευρύτερης οικογένειας του ΠΑΟΚ, του κόσμου και του Α.Σ.

Παράλληλα δόθηκε η εντολή στην οικονομική διευθύντρια κ.Γκοντσαρόβα, στο πλαίσιο της σωστής προετοιμασίας, να προϋπολογίσει τα έξοδα που χρειάζονται να γίνουν σε κάθε ένα από τα υποψήφια γήπεδα, καθώς και τις υπόλοιπες οικονομικές παραμέτρους της προσωρινής μετεγκατάστασης. Σε περίπτωση που προκριθεί η περίπτωση του ΟΑΚΑ, δόθηκε εντολή να βρεθεί και ένα προπονητικό κέντρο που θα μπορεί να χρησιμοποιεί η ομάδα στην Αθήνα.

Συμφωνήθηκε ότι η τελική απόφαση μετεγκατάστασης πρέπει να ληφθεί ως το τέλος του χρόνου, με δεδομένο πως μέσα σε περίπου 6 μήνες προεργασίας, η ομάδα θα πρέπει να μετεγκατασταθεί για 3 έως 4 χρόνια.

Παράλληλα ως τότε αναμένεται και το Προεδρικό Διάταγμα που θα πρέπει να ενσωματώνει όλες εκείνες τις τροποποιήσεις που κάνουν εφικτή την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Με αυτά τα δεδομένα και με τη συμμετοχή του Α.Σ. θα ληφθούν τότε οι οριστικές αποφάσεις για όλα τα ζητήματα.   πηγη-sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget