ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πολιτιστικοί Σύλλογοι από τη Β. Πιερία στηρίζουν πυροπαθείς οικογένειες της Εύβοιας ΚοινωνίαΣυγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας από πολιτιστικούς συλλόγους της Β. Πιερίας για 33 πυροπαθείς οικογένειες της Εύβοιας.

Στο πλαίσιο της κοινής πρωτοβουλίας μεταξύ Πολιτιστικών Συλλόγων από τη Β. Πιερία, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, Εύβοιας, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, παραδόθηκε στον Καπνικό Σταθμό μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών υγιεινής και καθαριστικών τα οποία εντός των επόμενων ημερών θα αποσταλούν σε οικογένειες που έχουν πληγεί σοβαρά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν:

ο «Εμπορικός Σύλλογος Επαγγελματιών Κολινδρού»,

ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Κολινδρού – Νικόλαος Λούσης,

η «Αναγέννηση Κολινδρού»,

ο «Σύλλογος Αιμοδοτών Κολινδρού – Άγιος Δημήτριος» και

το «Κέντρο Επιστήμης & Τέχνης Β. Ελλάδος – Φίλωνας».


Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο «Κέντρο Ανθρωπιστικής Βοήθειας του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης», ελέγχθηκαν από ομάδα εθελοντριών/ντών και εντός των επόμενων ημερών θα συσκευαστούν και θα αποσταλούν στην Εύβοια.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος ενός γενικότερου σχεδιασμού σύμφωνα με τον οποίο οι παραπάνω 33 πολυμελείς οικογένειες θα στηρίζονται τους επόμενους 12 μήνες, κάθε μήνα, με ένα πακέτο βοήθειας περίπου 30 κιλών.ΠΙΕΡΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget