ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Περίστασης – Ευχαριστήριο
Η Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Περίστασης, εκφράζουμε εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης κύριο Αθανάσιο Μπαρμπαγεωργόπουλο, για το έμπρακτο και συνεχές ενδιαφέρον του για το Σχολείο μας. Είναι πάντα παρών, αφουγκράζεται με την καλύτερη προαίρεση και διάθεση τα αιτήματά μας, καθώς σπεύδει χωρίς χρονοτριβή να επιλύσει τα προβλήματα της σχολικής μας μονάδας, τα οποία άπτονται της δικής του αρμοδιότητας, βελτιώνοντας την σχολική καθημερινότητα.

Έτσι, εκτός όλων των άλλων, μερίμνησε άμεσα και για την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του Γυμνασίου μας ανταποκρινόμενος γενναιόδωρα στο σχετικό αίτημά μας, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην αποτελεσματικότερη έκβαση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο Σχολείο. Και, βέβαια, χάρη στην δική του άμεση και ουσιαστική παρέμβαση επισκευάστηκαν πλήρως τα δύο στέγαστρα στην σκεπή του Σχολείου μας, εκκρεμότητα χρόνια και – ασφαλώς – επικίνδυνη για τα παιδιά μας.

Κύριε Μπαρμπαγεωργόπουλε, σας ευχαριστούμε θερμά!Οι Μαθητές, οι Καθηγητές και η Διευθύντρια

του Γυμνασίου Περίστασης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget