ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο Δήμος Κατερίνης στην ευρωπαϊκή εβδομάδα μείωσης αποβλήτων
Με κεντρικό θέμα: «Κοινότητες Κυκλικής Οικονομίας», ο Δήμος Κατερίνης, δηλώνει παρών και φέτος στην ευρωπαϊκή εβδομάδα μείωσης αποβλήτων (EWWR), τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή καμπάνια του είδους.

Στην πανευρωπαϊκή αυτή πρόσκληση λαμβάνουν μέρος: οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης, δημόσιες αρχές, ενώσεις, επιχειρήσεις, συλλογικά συστήματα ανακύκλωσης, εκπαιδευτικά ιδρύματα και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Κατερίνης, προγραμματίσθηκαν και θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 20-28 Νοεμβρίου, οι εξής δράσεις με γνώμονα και την τρέχουσα υγειονομική κατάσταση της περιοχής λόγω του κορωνοϊού:

20-28/11 Ενημέρωση των δημοτών και παρουσίαση των ενεργειών του Δήμου για την ανακύκλωση. Στο επίκεντρο η ενημέρωση για τους ορθούς τρόπους διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης.

22/11 Παρουσίαση στο Δημοτικό ραδιόφωνο και στα social media του Δήμου για την ευρωπαϊκή εβδομάδα αποβλήτων και την καμπάνια επαναχρησιμοποίησης.

24/11 στις 11:00 π.μ.: Διαδικτυακή ημερίδα Δήμου Κατερίνης με τίτλο «Κυκλική Οικονομία: Προκλήσεις &Προοπτικές/ Η περίπτωση της Κατερίνης». Συμμετέχει επίσης: Το Διεθνές Πανεπιστήμιο. Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης της ημερίδας από δημότες και σχολεία. Link συμμετοχής: meet.google.com/jio-kttn-jvo

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί έγκαιρα με νεότερη γνωστοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget