ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Προγραμματικές Θέσεις Υποψηφίου Προέδρου Δ.Σ Γεωργίου Τσιώλη

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης διεκδικώ το αξίωμα του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης στις επερχόμενες εκλογές της 28ης Νοεμβρίου, στις οποίες θα κληθείτε να επιλέξετε ποιοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε ένα περιβάλλον με προκλήσεις, ιδίως οικονομικές, αλλά και ευκαιρίες, δεδομένης της ευρείας αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών.

Με πολλές-ούς είχαμε τη ευκαιρία να συζητήσουμε αναλυτικά τις προτάσεις μου για την επόμενη ημέρα. Δεδομένου όμως ότι είναι ανέφικτο αυτές να συζητηθούν με όλα τα μέλη μας, θα ήθελα να γνωστοποιήσω δημόσια τις θέσεις- δεσμεύσεις μου για τα θέματα που μας απασχολούν στο επισυναπτόμενο κείμενο.


Προγραμματικές θέσεις

· Κανονισμός λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, καθορισμός αρμοδιοτήτων μελών του Δ.Σ. ανά τομέα (Προμήθειες, Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη, Ζητήματα Ασκουμένων-Νέων δικηγόρων, Δημόσιες Σχέσεις, Αθλητισμός-Πολιτισμός).

· Διαρκής ενημέρωση των μελών για σημαντικές αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

· Επαναλειτουργία των εντευκτηρίων του Συλλόγου στην οδό Μαρτίου, δημιουργία χώρου για συνεδριάσεις των Δ.Σ του Συλλόγου και της Ένωσης Νέων Δικηγόρων του Συλλόγου. Δημιουργία χώρου σε αυτά για την πραγματοποίηση των Υποχρεωτικών Αρχικών Συνεδριάσεων (ΥΑΣ) Διαμεσολάβησης με συμβολική χρέωση για την αντιμετώπιση των λειτουργικών τους δαπανών.

· Προμήθεια αναλωσίμων υλικών και παγίων του Συλλόγου σε εξαμηνιαία βάση με διαγωνισμούς αναρτημένους στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

· Ενημέρωση για τα προσωρινά οικονομικά αποτελέσματα του Συλλόγου σε εξαμηνιαία βάση.

· Πλήρης αναμόρφωση της ιστοσελίδας του Συλλόγου, υποστήριξη του επιστημονικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα της, αξιοποίηση αυτής για τακτική ενημέρωση των συναδέλφων. Ενθάρρυνση νέων συναδέλφων να συμμετάσχουν και να εκφραστούν μέσω αυτής.

· Άμεση πρωτοβουλία για την ψηφιοποίηση των αποφάσεων των Ειρηνοδικείων Κατερίνης και

· Κολινδρού.

· Δημιουργία επιστημονικών ομάδων ανά κλάδο δικαίου από νέους εξειδικευμένους συναδέλφους και παρουσίαση επίκαιρων επιστημονικών θεμάτων σε συγκεντρώσεις των μελών ή και ημερίδες για διαρκή επιμόρφωση των συναδέλφων.

· Διπλάσιες ευκαιρίες διορισμού νέων συναδέλφων στις αρχαιρεσίες των Συλλόγων τα πρώτα (5) έτη της δικηγορίας ως ελάχιστο δείγμα στήριξης του εισοδήματός τους.

· Στήριξη της πολιτιστικής δραστηριότητας των μελών (μουσική, θέατρο, χορός, χορωδία) και αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ).

· Δημιουργία υπηρεσίας (help-desk) για άμεση επικοινωνία των μελών μας με τον Σύλλογο (επίλυση προβλημάτων, ενημερώσεις, κ.α.) και καθορισμός εκ περιτροπής αρμόδιου Συμβούλου.

· Σύναψη συμβάσεων του Συλλόγου με διαγνωστικά κέντρα για διενέργεια εξετάσεων με ειδικές τιμές στα μέλη του Συλλόγου και των οικογενειών τους.

· Σταδιακή αισθητική-λειτουργική αναμόρφωση του εντευκτηρίου του Δικηγορικού Συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο - λειτουργία χώρου συναντήσεων με πελάτες.

· Άμεσες ενέργειες για τη συντήρηση-αποκατάσταση βλαβών του Δικαστικού Μεγάρου.

Με αυτές τις σκέψεις, σας καλώ να με εμπιστευτείτε:

· για έναν σύγχρονο Σύλλογο, με απόλυτη διαφάνεια και συμμετοχή όλων των μελών στις δράσεις του Συλλόγου,

· για ουσιαστικό σχεδιασμό και αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που μας απασχολούν.

Κατερίνη, 18 Νοεμβρίου 2021


Με εκτίμηση


Γιώργος Τσιώλης


Δικηγορικό Γραφείο
Γ. Τσιώλη - Ι. ΜονοκρούσουΜ. Αλεξάνδρου 30

Κατερίνη, 60133
τηλ.: 23510 37211,39235

tsiolisge@yahoo.gr

ifigenia.monokroussou@yahoo.com

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget