ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εταιρεία Alzheimer και συναφών διαταραχών Πιερίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Πιερίας η πρώτη Γενική Συνέλευση των 33 Ιδρυτικών μελών και 5 νέων μελών για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της υπό ίδρυση Εταιρείας Alzheimer και συναφών διαταραχών Πιερίας.

Στην Γενική Συνέλευση απεύθυνε βίντεο χαιρετισμό η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Νευρολόγος – Ψυχίατρος κ. Μάγδα Τσολάκη.
-+


Η ίδρυση της Εταιρείας Alzheimer και συναφών διαταραχών Πιερίας θα ενταχθεί ως το νεότερο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών ώστε να προχωρήσει στην ίδρυση Κέντρου ημέρας στην Κατερίνη με σκοπό να εξυπηρετεί Δωρεάν τους κατοίκους της Πιερίας.

Σκοπός αυτής της νέας προσπάθειας είναι η παροχή υπηρεσιών και συνθηκών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών με άνοια και των περιθαλπόντων τους, η υποστήριξη της έρευνας σχετικά με τη νόσο για την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση της ασθένειας, η συνεχής ενημέρωση-ευαισθητοποίηση-κινητοποίηση του κοινού μέσω στοχευμένων δράσεων για την όσο το δυνατόν μικρότερη περιθωριοποίηση των ασθενών με άνοια, την προάσπιση των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων τους καθώς και την καταπολέμηση των διακρίσεων που βιώνουν.

Στις αρχαιρεσίες που διεξάχθηκαν Αναδείχθηκε το κάτωθι Διοικητικό Συμβούλιο:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κορομπίλης Κωνσταντίνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τόνας Θεόδωρος
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μαντζούκας Αθανάσιος
ΤΑΜΙΑΣ: Νένα Μειμάρη
ΜΕΛΟΣ Βοηθός Γ. Γραμματέα: Χριστίδου Έλενα

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν:

ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. Καπετανάκη Κατερίνα
ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. Κατιμερτζή Μάγδα
ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. Κακουλίδου Μάρθα

Εφορευτική Επιτροπή

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τερζίδου Μαρία
ΜΕΛΟΣ: Μητσοκάπας Γρηγόρης
ΜΕΛΟΣ: Κάλφα Κατερίνα

Η Εταιρεία Alzheimer και συναφών διαταραχών Πιερίας Ιδρύθηκε με το υπ. Αριθμόν 9/2021 καταστατικό το οποίο κατατέθηκε στο βιβλίο αναγνωρισμένων σωματείων του Πρωτοδικείου Κατερίνης με ημερομηνία 9-11-2021 από τους κάτωθι 33 πολίτες της Πιερίας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget