ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Το ευρωπαϊκό ταξίδι του 6ου Γυμνασίου ξεκινά!
Η πρώτη συνάντηση των σχολείων – εταίρων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus “Reset Today or Game Over Tomorrow” («Επανεκκίνηση σήμερα ή Τέλος του Παιχνιδιού αύριο») από την Αυστρία, τη Δανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 25-28 Νοεμβρίου 2021 στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης.

Το πρόγραμμα αφορά τις καθημερινές μας πρακτικές που συμβάλλουν στη μόλυνση του περιβάλλοντος και στοχεύει να αποτελέσει παράλληλα ένα κίνητρο να αλλάξουμε αυτές τις πρακτικές, ώστε να βελτιώσουμε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο κλίμα και στο περιβάλλον.

Στόχος της συνάντησης είναι η γνωριμία μεταξύ των μελών της σύμπραξης, ο προγραμματισμός των δράσεων, των μελλοντικών επισκέψεων στις χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και η ανταλλαγή ιδεών, απόψεων και γνώσεων.

Στην προπαρασκευαστική συνάντηση θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι των σχολείων :

Pazmanitengasse από Αυστρία, Haeldagerskolen από Δανία, ARJ από Βέλγιο, 3o Γυμνάσιο Γέρακα και 6o Γυμνάσιο Κατερίνης από Ελλάδα.Κωστόπουλος Νικόλαος, Διευθυντής

Παράσχου Ελευθερία, Συντονίστρια του Προγράμματος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget