ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Παραδόθηκαν στους Παρατηρητές των Αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας, οι δέκα (10) απινιδωτές για τους αγώνες των Πρωταθλημάτων όλων των τοπικών κατηγοριών.
Στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικού κέντρου της ΕΠΣ Πιερίας – τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας – έγινε την Τετάρτη 3/11/2021, η παρουσίαση και παράδοση των δέκα (10) απινιδωτών που αγοράστηκαν πρόσφατα με χρήματα από το ταμείο της Ένωσης.Κάθε απινιδωτής θα μεταφέρεται όπου διεξάγεται αγώνας τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας (Α’ , Β’ και Γ’ κατηγορίας), από τον Παρατηρητή αγώνος και θα παραδίδεται στο Γιατρό του Αγώνα τον οποίο έχει ορίσει η γηπεδούχος ομάδα.

Βεβαίως, γίνεται άμεσα αντιληπτό και θα πρέπει να επισημανθεί για άλλη μια φορά πως, κάθε γηπεδούχος ομάδα πρέπει να ορίζει Γιατρό αγώνος (ιατρό, νοσηλευτή ή διασώστη), κατάλληλο επαγγελματία (ή εθελοντή), ο οποίος γνωρίζει τη χρήση απινιδωτή.

Ακριβώς όπως τα ίδια τα Σωματεία μας μερικές εβδομάδες πριν, επέλεξαν αντί της μη καταβολής των παραβόλων συμμετοχής τους στα Πρωταθλήματα, την καταβολή από μέρους τους, με αγορά παράλληλα των απινιδωτών για τους αγώνες τους (και να καλυφθεί η χρηματική διαφορά από το ταμείο της Ένωσης), έτσι και τώρα θα πρέπει με σοβαρότητα και ελάχιστα μεγαλύτερο κόστος να αντιμετωπιστεί η ζωή κάθε συνανθρώπου μας ο οποίος είτε αγωνίζεται είτε βρέθηκε να παρακολουθεί έναν αγώνα του τοπικού ποδοσφαίρου, την ώρα της “κακής” στιγμής.

Η Παράδοση των Απινιδωτών στους Παρατηρητές των αγώνων, έγινε από τα μέλη της Επιτροπής Παρατηρητών κ. κ. Σιδηρόπουλο Λάζο (προεδρεύων), Κούρτη Κωνσταντίνο, Θεοχάρη Νεοπτόλεμο και Τσακνάκη Δημήτριο (μέλη), παρουσία και του Προέδρου της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας κου. Τόκα Στέργιου.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας

Αστέριος Κ. Τόκας                             Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget