ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο Κ.Νταλούκας λέει πως κατέστρεψε τα παιδιά το lockdown: «Είναι όλα άρρωστα γιατί 18 μήνες δεν ήρθαν σε επαφή με ιώσεις»

Διέλυσαν το ανοσοποιητικό των παιδιών και τώρα όλα είναι άρρωστα


Σε μια ομολογία-σοκ προχώρησε ο Εκπρόσωπος των Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, Κωνσταντίνος Νταλούκας, καθώς υποστήριξε ότι τα παιδιά είναι όλα τώρα άρρωστα γιατί τους προηγούμενους 18 μήνες, λόγω του lockdown, «δεν ήρθαν σε επαφή με τις ιώσεις που έπρεπε», κάτι που τα έκανε εξαιρετικά ευάλωτα.

Ουσιαστικά το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν «προπονήθηκε» ως έπρεπε, ενώ οι μάσκες δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση.

«Έχουν χτυπήσει κόκκινο οι λοιμώξεις. Ευτυχώς η λοίμωξη αυτή τη στιγμή είναι ήπια, δηλαδή τα πιο πολλά παιδιά έχουν συνάχι ή βήχα, αλλά είναι και κάποια που έχουν και πυρετό και εμετούς. Όσο θα βαθαίνει ο χρόνος τόσο το πρόβλημα θα μεγαλώνει. Υπάρχουν κάποιοι ιοί που περνούν από τη μάσκα.

Τα παιδιά ήταν ένας πληθυσμός που 18 μήνες δεν είχε έρθει σε επαφή με τις ιώσεις που έπρεπε να έρθει και άρα με το που πήγαν στο σχολείο, στους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία αμέσως κόλλησαν και μάλιστα τα μικρότερα που δεν φορούν μάσκες

Το βλέπουμε αυτό διότι τα παιδιά στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αυτή τη στιγμή βήχουν και έχουν συνάχι. Έχω δει μέχρι και ωτίτιδα που είχα να δω πάνω από 18 μήνες. Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας», είπε ο Κ.Νταλούκας σε τηλεοπτική εκπομπή.

PRONEWS

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]