ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


High tech τρακτέρ που κάνει όλες τις δουλειές στο χωράφι


Τι είπε ο ιδιοκτήτης του τρακτέρ στην τηλεόραση του OPEN


Τρακτέρ χωρίς οδηγό μόνο με συντεταγμένες κάνει τις δουλειές στο χωράφι. Ο Κώστας Αδάμος, μόλις 25 ετών είναι ιδιοκτήτης του εν λόγω high tech τρακτέρ, και καλλιεργεί βαμβάκι, σιτάρι, τριφύλλι.


Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στην τηλεόραση του OPEN ανέφερε πως ήταν από τους πρώτους που το έφερε στην περιοχή του και το χρησιμοποιεί για σπορά. Όπως εξήγησε, βάζει τις συντεταγμένες στο ειδικό χειριστήριο και το σύστημα «διαβάζει» το χωράφι και το τρακτέρ κάνει τα… υπόλοιπα.

ΕΘΝΟΣ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]