ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δράση ευαισθητοποίησης και προσφοράς από τους νέους της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης
Ο βραβευμένος σεφ Σταμάτης Τσίλιας με τη βοήθεια των νέων της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, προετοιμάζουν και προσφέρουν φαγητό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης.
Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης διοργανώνει στις 20 Οκτωβρίου 2021, (11.30 π.μ.) στις εγκαταστάσεις της (Μύτικα και Ήρας γωνία), μια δράση ευαισθητοποίησης και προσφοράς με επίκεντρο την υγιεινή διατροφή με «Οι Chef μας μαγειρεύουν… για το γηροκομείο Κατερίνης ».

Η δράση πραγματοποιείται με αφορμή την 20η Οκτωβρίου, η οποία έχει θεσπιστεί ως η «Παγκόσμια ημέρα των Chef» και γιορτάζεται φέτος έχοντας ως επίκεντρο την υγιεινή διατροφή. Αυτή τη μέρα επέλεξαν από κοινού οι νέοι της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης μαζί με τον γνωστό σεφ κ. Σταμάτη
Τσίλια για να προετοιμάσουν, υγιεινά γεύματα, που με την βοήθεια του προσωπικού της δομής, θα τα προσφέρουν στο Γηροκομείο της Κατερίνης ως δική τους κοινωνική προσφορά.Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου, η οποία αποσκοπεί στο να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό και παράλληλα να ενδυναμώσει τα ίδια τα παιδιά της Μέριμνας, τα οποία ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, μπορούν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.


Ο κ. Τσίλιας, που έχει σημαντική πορεία στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας με πολλά βραβεία, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στη Μέριμνα και αγκάλιασε με ενθουσιασμό την δράση
των νέων, καθώς όπως λέει «είναι σημαντικό να δώσουμε ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και δημιουργικότητας σε αυτά τα παιδιά, χρησιμοποιώντας την μαγειρική και το φαγητό ως μια ευκαιρία για να έρθουμε όλοι κοντά».

Ο Δημήτρης Καραπούλιος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου δήλωσε ότι «στόχος της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, είναι να διοργανώνει δράσεις ενδυνάμωσης και κοινωνικής ενσωμάτωσης, οι οποίες θα επιτρέψουν στους νέους του Φορέα να διαβιούν όσο το δυνατόν πιο
αυτόνομα και ενεργά, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής τους».

Με την ευγενική υποστήριξη των : Δημήτρη Δερμίση και
Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης αλλά και τις υπόλοιπες δράσεις, καθώς και τρόπους συνεισφοράς στο έργο της, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.merimnakaterini.gr αλλά και από το γραφείο διοίκησης (2351 073919, info@merimnakaterini.gr).

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget